ПРО НАС

Благодійний фонд "Сотні друзів для дітей" розпочав всеукраїнський конкурс талантів «Ми Талановиті». Основною метою конкурсу є: пошук та розвиток талантів у дітей, які знаходяться в тяжких життєвих обставинах, завдяки цьому конкурсу дітки зможуть віднайти напрямки для розвитку своєї особистості, а ті із них хто пройде всі етапи отримають особливі призи. Які саме, ви зможете дізнатись згодом.

 
ballet-1030921.jpg
 
 

ЯК СТАТИ УЧАСНИКОМ?

Для того, щоб стати учасником конкурсу, необхідно пройти регестрацію на цьому сайті:
А також заповнити бланк учасника і відправити нам на пошту mytalanovyti@gmail.com
Після цього отримати пітвердження на електрону пошту про те, що ви стали учасником конкурсу і слідкувати за інформацією, котра буде розміщена на сайті, а також на офіційних соціальних мережах Благодійного фонду «Cотні друзів для дітей»

Регестрація

Анкета заява

Положення конкурсу 

Новини

gift-1196292_640.jpg

Який головний приз?

Олександр Леонідович Онуфрієв

Український режисер, сценарист. 

Фільмографія (неповна)

  • 2019 — Магазинчик (режисер)

  • 2018 — Щуролов (Україна, у виробництві) Наумов

  • 2018 — Доктор Ковальчук-2 (Україна, у виробництві)

  • 2017 — Ментівські війни. Одеса (Україна) — Євген Чвертко, сутенер

  • 2017 — Ментівські війни. (Київ, Україна) — Корольчук, капітан, дільничний

  • 2017 — Зустрічна смуга (Україна), майор

  • 2012 — Мамочка моя — Лисий

  • 2012 — Погоня за нареченою, слідчий

  • 2011 — Любов і трохи перцю (Росія, Україна) Хряк, бандит

  • 2011 — Повернення Мухтара-7

  • 2010 — Згідно із законом (Україна) Олексій Сєров, боксер-вбивця

  • 2010 — Ігри розуму, 67-я серія

  • 2010 — Брат за брата (Росія, Україна) продажний мент

  • 2007 — Повернення Мухтара-4 — Камишов

Члени журі

Оксана Олександрівна Пекун  

Українська естрадна співачка, телеведуча. Заслужена артистка України, народна артистка України. З 2008 по 2018 рік — музичний керівник і ведуча програми «Фольк-music» на UA: Перший.

А хто стане наступним членом журі,ви дізнаєтесь зовсім скоро.

 

Дякуємо

Ми вдячні всім небайдужим, завдяки яким стало можливим проведення цього неймовірного проекту. А також, ми вдячні тим, хто допомогає нам у досягнені головної мети благодійного фонду «Сотні друзів для дітей», а саме: допомога дітям, які перебувають в складних життєвих обставинах. А також відродження інституту сім‘ї в Україні

 

Сайт был взят в аренду у компании Ctrl Website

© 2020